Sivut

lauantai 17. tammikuuta 2015

Vikat Päivät // Last Days

No nyt alkaa se lähtökin häämöttää, ja tämän viimeisen viikonlopun olen Suomessa viettäny töissä poppaillessa sekä siivoamalla kämppääni saamarinmoisella tahdilla ja hyvinhyvin vähillä unilla. Ihan hirveesti hommaa vielä jäljellä ja siivoukset ja kaikki, muutamat tapaamiset ja lounaat vielä ensi viikolla ja tuhat asiaa hoidettavana. Kyllä se siitä sitte :D Se on kyllä ollut ihan oma vika (ja tahallinen sellainen). Koen erittäin tärkeäksi nähdä mahdollisimman monta minulle läheistä ihmistä ennen lähtöä, vaihtaa kuulumisia ja sen jälkeen reissata hyvissä mielin, tietäen että täällä päässä on kaikki hyvin.

Tämä on kyllä ollut aivan äärettömän ihanaa, mutta raskasta nähdä niin paljon rakkaita nassuja näin lyhyellä aikavälillä. Paljon haleja, pusuja ja nauruja, höpöttelyjä ja vähän itkujakin. Olen todella otettu ja iloinen kaikesta tarmosta ja joustavuudesta, mitä kaikilta sain, Valloittavia hetkiä :)

Fontana tuli tutuksi, ah!
Henkisesti sitä alkaa olemaan aika valmistunut lähtöön, kun joutuu näitä pankkijutttuja ja muita arkiasioita miettimään, ihmeen seesteinen olo on kyllä tässä möllöttäessä, enemmän tuntuu että ne muut hösöttää. Viimeisen kuukauden aikana olen laskujeni mukaan käynyt 11 lounaalla (suurin osa Fontanassa), 14 kahveilla, yhdet työläksijäisistuskelut ja lukemattomat määrät muissa hengailuissa yms yms. Tämä on ollu oikein kunnon aikataulutusta, että huhhuh.

// Huhhuh my friends! I have to tell you these few last weeks have been grueling, full of schedules but very nice indeed. I have seen lot of my dear friends and gave my flat to this really sweet subtenant (I was little bit late although krhm..), done lot of workhours during the month and also organized some things because my upcoming exchange trip. 


Actually, if I calculated right, within a last month I had 11 lunches, 14 times had cup of coffee, chatting etc etc. I can say that wow, I'm sososo tired but in the same time extremely happy because all these sweethearts put a great deal of effort in to see me, pus pus!  //

Viimeisen Turkukuvat hetkeen // Last days in Turku

Turun Tuomiokirkko // Turku Cathedral
Aurajoki // Aura river
Viimeinen vuoro töissä popatessa oli kyllä ihan weirdo-fiilis, ja oman kämpän luovuttaminen, se vasta olikin. Missä mä nyt sitten asun muka? Ai niin..

Last day at work, iiihihi. And my send-off note on the wall.
Vähän on jo pakkailua aloiteltu, mutta paljon vielä edessä. Muutama päivä ja sitte pääsee lentämään,

 iiikiikiik!
My last cup of tea with my duckley before leaving, snif
Katsotaan, miten netti siellä päässä toimii, että millon pääsen näitä päivittelemään seuraavan kerran. 

 Nyt Ciao bella ja nähään miten likan käy! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti